ZEZEL innovatie sprint

Zezel-sprint.jpg

Neem deel aan de ZEZEL innovatie sprint.Schrijf je nu in en ga aan de slag met jouw innovatie uitdaging. maandag 4 en dinsdag 5 december.

download het programma hier

We hebben allemaal meer creativiteit en innovatie nodig: Omdat de wereld constant in verandering is en morgen er heel anders zal uitzien dan vandaag, Om ons te onderscheiden van de concurrentie en er tussenuit te springen in de massa. Of gewoon om het hoofd boven water te houden in tijden van crisis. Maar hoe doe je dat nu? Hoe begin je eraan? Tijdens deze ZEZEL innovatie sprint krijg jij een antwoord op deze uitdagingen.

EEN INNOVATIE SPRINT Verwacht geen eenrichtingsverkeer wél een interactieve training, waarin we de brug slaan naar jouw organisatie én ervoor zorgen dat jij effectief aan de slag kan met de opgedane kennis. Als deelnemer nodigen we jou ook uit om zelf een eigen uitdaging mee te brengen. Tijdens deze sprint gaan theorie, cases en praktijk namelijk hand in hand. En zo krijg jij de kans de nieuwe kennis meteen toe te passen voor jouw eigen case.

ZEZELEN IS HET NIEUWE INNOVEREN Omdat het woord ‘innovatie’ vervallen is tot een containerbegrip, spreken wij liever over ‘zezelen’. Organisaties die maximaal inzetten op zezelen, zijn organisaties waar mensen mogen dromen, waar ideeën tijd en ruimte krijgen om te rijpen, waar vernieuwing gerealiseerd wordt, waar mensen verlangen om mee te mogen bouwen aan dit verhaal.

ZEZELen komt zeker niet uit de lucht vallen. Door de jaren heen heeft Red Zezel heel wat methodes onder de loep genomen: VOORT innovatiemethode, Design Thinking, Business Model Canvas, Value Proposition, etc. Het warm water terug uitvinden was dus zeker niet de bedoeling. Wél het beste halen uit de verschillende modellen en deze met elkaar combineren en verbinden zodat ze elkaar versterken. En natuurlijk het inzetten van een holistische aanpak, die innovatie niet loskoppelt van jouw dagelijkse bedrijfspraktijk.

VOOR WIE CEO’s, zaakvoerders en managers

Ga naar huis met concrete handvatten om innovatie succesvol aan te pakken

TIMING De 2-daagse innovatie sprint vindt plaats op maandag 4 en dinsdag 5 december, telkens van 9u tem 17u bij The House To Be in Zellik (Z.1 - Researchpark 210)

JOUW INVESTERING 950€ excl BTW 20% korting voor de tweede en derde persoon van dezelfde organisatie Reserveer snel jouw plaats, want er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar.

SCHRIJF JE IN stuur een email met jouw contactgegevens naar sara@redzezel.com voor meer info: +32 479 86 50 17 of sara@redzezel.com

download het programma hier

InspirationSara Pieters