Ga jij mee op inspiratiereis naar Silicon Valley?

SILICON-VALLEY.jpg

Iedereen moet, wil en zal vandaag de dag bewust bezig zijn met gezond leven. We willen met zijn allen een gezonde geest in een gezond lichaam. Maar hoe speel jij daarop in? Wil jij ook ontdekken hoe je nieuwe business modellen, producten en diensten kan ontwikkelen voor jouw klant die gezond én fit 150 jaar wil worden?

Ga dan van 8 tem 14 oktober mee op inspiratiereis naar SILICON VALLEY: • het mekka van voeding, gezondheid, sport en een healthy lifestyle. • de bakermat van design thinking, innovatie en creativiteit. • de innovatie 'hot spot' van de wereld.

Een INSPIRATIEREIS is de ideale manier om: • op korte termijn de laatste trends te spotten, • inspiratie op te doen over de grenzen van de eigen sector heen en • groeimogelijkheden voor jouw eigen business te vergroten.

HOE we dat doen? 1. We nemen een kijkje achter de schermen van dé innovatieve koplopers in deze sector: vooraanstaande bedrijven die werken rond voeding, gezondheid, e-health, sport én design thinking. 2. We nemen de consument onder de loep en exploreren op welke manier deze vorm probeert te geven aan zijn persoonlijke gezonde leefwereld. 3. We dompelen ons onder in het mekka van design thinking om te bekijken hoe je als bedrijf zelf nieuwe business modellen, producten en diensten kan ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften en noden van jouw klant.

Meer info, de agenda & alle enthousiaste en positieve verhalen van editie 2016 vind je op: www.redzezelinspires.com