Kom, leer en netwerk op 2 februari

 
innovatiekracht.png

BOOST JOUW INNOVATIEKRACHT IN 2018

Red Zezel wenst jou een jaar boordevol inspiratie, ruimte om jouw creativiteit bot te vieren, tijd om jouw ideeën te laten floreren en bakken innovatiekracht om jouw organisatie te laten groeien.

Om jou een duwtje in de juiste richting te geven nodigt Red Zezel jou uit op 2 februari voor een namiddag inspiratie snuiven, kennis vergaren en netwerken over creativiteit, innovatie en action management.

 

OP DE AGENDA

13u30              ontvangst met koffie

14u00              Vincent De Corte, Happy Mondays over Action Management

Vincent gelooft niet langer in time management, wel in action management: niet harder werken, wel slimmer werken. Want alleen zo creëer je tijd en rust in je hoofd om creatief en innovatief aan de slag te gaan. Leer hoe een gevoel van controle je creatiever maakt én hoe je creativiteit kan plannen.

15u00              Sara Pieters, Red Zezel over Innovatiekracht

Als er één ding is dat we geleerd hebben in 2017 is het wel dit: 'change is not a constant, change is exponential'. In een wereld die exponentieel verandert kan je niet stilstaan en is het zaak om maximaal in te zetten op de innovatiekracht van jouw organisatie. Sara laat jou kennis maken met enkele concrete stappen om innovatief aan de slag te gaan binnen jouw organisatie.

16u00              Netwerkreceptie

17u30              Afsluiten

 

WAAR

The House to Be, Zone 1, Researchpark 210 in Zellik

 

BEN JIJ ERBIJ 

Deelname is gratis, maar wel op voorhand inschrijven. Wees er zeker bij en reserveer jouw plaats voor 24 januari! Stuur een email met jouw contactgegevens naar sara@redzezel.com

 
InspirationSara Pieters