Retail & Food inspiratietour Amsterdam

Food-retail-tour.jpg

In 2016 trokken we onder de noemer 'The Red Caravan' voor het eerst naar Silicon Valley: het mekka van voeding, gezondheid en een healthy lifestyle. Het bleek een schot in de roos! Laaiend enthousiast en overladen met een stroom aan inspiratie en ideeën keerden we terug. Voor we in het najaar terugkeren naar Silicon Valley is het nu even tijd voor iets anders, namelijk 2 dagen inspiratie snuiven in Amsterdam. Op donderdag 11 en vrijdag 12 mei organiseert The Red Caravan een intensieve tour om te leren van de allernieuwste ontwikkelingen op vlak van retail & food.

GET INSPIRED The Red Caravan belooft alvast één ding: een tsunami aan nieuwe ideeën, concepten, inzichten en trends. Want we gaan verder dan het standaard bedrijfsbezoekje. We nemen een kijkje achter de schermen bij de nieuwe sterren aan het retail & food firmament. We leggen ons oor te luisteren bij dé bezielers van toonaangevende innovatieve koplopers in deze sector. Onze unieke focus ligt op in-depth insights, praktische tips en ruimte voor persoonlijke vragen. We capteren alle inzichten en gieten deze in een executive summary, die bij thuiskomst met de eigen achterban maximaal kan gedeeld worden.

GET CONNECTED We kiezen bewust om op stap te gaan met een kleine groep (max 15 deelnemers). Zo krijg jij maximaal de kans om te connecteren met jouw reisgenoten én onderling kennis en ervaringen te delen.

GET ACTIVE Tijdens onze tour delen wij, als ervaren innovatie facilitatoren, onze kennis over het belang van inspiratie snuiven voor innovatie, hoe en waar je inspiratie kan snuiven en hoe je dit effectief kan gebruiken binnen jouw eigen organisatie om tot actie te komen. We maken dus de vertaling naar jouw eigen organisatie. En we wapenen je met de juiste kennis en tools om innovatief aan de slag te gaan binnen jouw organisatie.

Ga jij mee op inspiratietour? Surf naar: www.theredcaravan.com/amsterdam-2017

InspirationSara Pieters