op INNOVATIE EXPEDITIE in de bouwsector

bouwsector1.jpg

OPLEIDING:Ga jij de uitdaging aan en vertrek je mee op INNOVATIE EXPEDITIE?

Ontdek het volledige programma hier.

Je herkent dit vast: vaak ga je zodanig op in je dagdagelijkse activiteiten dat er amper tijd overblijft om te vernieuwen, om jezelf en je onderneming te herontdekken.

Maar… vandaag meer dan ooit is innovatie onontbeerlijk om een concurrentieel voordeel te houden. En je hoeft het daarom niet per sé groots te zien. Innoveren kan op elke schaal, of het nu product-technisch is of op niveau van management, productieflows, personeelsbeleid of procedures.

"We moeten innoveren" is dan ook actueler dan ooit. Juist nu leeft het besef dat een organisatie zich moet onderscheiden met aansprekende producten, diensten, marketing, business model. Maar hoe innovatie in de praktijk het beste vormgegeven kan worden, blijft een lastig vraagstuk. Al te vaak stranden mooie ideeën op de weerbarstige realiteit. En is het een moeizaam proces iedereen op één lijn te krijgen.

Dat je met innovatie ook in de bouwsector een vliegende start kan maken bewees Bruil vorig jaar. Bruil, de Nederlandse specialist in mortel en betonoplossingen, ging aan de hand van de VOORT methode op innovatie expeditie. Trofee van hun inzet was de lancering van het allereerste architectonische betonelement dat gefabriceerd is met behulp van 3D-geprinte mallen. Een primeur die architecten vandaag in staat stelt om weer écht unieke vormen aan een bouwwerk toe te voegen.

Tijd dus om kennis te maken met deze effectieve innovatiemethode! Want de bouwsector is de ideale voedingsbodem voor innovatie. Daarom nemen we je graag mee op een ontdekkingsreis waar innoveren centraal staat, waar je leert om jezelf te overstijgen en nieuwe ideeën aan te boren. Want innoveren kan je leren!

Tijdens 6 interactieve sessies van telkens vier uur zetten we je op de juiste weg om nieuwe paden te bewandelen.

Ontdek het volledige programma hier. Zin om mee te gaan op innovatie expeditie? Mail sara@redzezel.com

InspirationSara Pieters