Op Healthy Lifestyle expeditie naar Silicon Valley. Ga jij mee?

healthy-lifestyle_newsletter2-e1461318408504.jpg

10 t/m 14 oktober 2016 Gezond leven Iedereen moet, wil en zal vandaag de dag bewust bezig zijn met gezond leven. We willen met zijn allen een gezonde geest in een gezond lichaam. We eten en drinken liefst zo gezond mogelijk en zoeken naar tijd om aan onze conditie te werken. Een "healthy lifestyle" is een must. The Red Caravan speelt hier graag op in en wil méér: de laatste, meest vernieuwende trends!

Op reis dus!
 Een inspiratiereis is dé ideale manier om op korte termijn trends te spotten en inspiratie op te doen. The Red Caravan kiest hierbij bewust voor een cross-sectorale aanpak om kruisbestuiving tussen verschillende branches te stimuleren. En dat alles doet The Red Caravan in Silicon Valley! Niet alleen het mekka van de digital en start-up world. Ook op vlak van voeding, gezondheid en healthy lifestyle is hier heel wat in beweging.

The Red Caravan goes west The Red Caravan goes West, van 10 tot en met 14 oktober. Om er de meest recente ontwikkelingen in de "Healthy Lifestyle business" te spotten. Om nieuwe handvaten te vinden voor een meer innovatieve business. Op de agenda staan op maat van de groep ontworpen bezoeken aan toonaangevende innovatieve koplopers in deze sector: vooraanstaande bedrijven die werken rond voeding, gezondheid, e-health & sport.

Ontdek alles over The Red Caravan en onze eerste trip naar Silicon Valley op www.theredcaravan.com

InspirationSara Pieters