Met het VOORT stappenplan op innovatie-expeditie!

innovation-arrow-e1391462542942.jpg

INSPIRATION@DINNER Op woensdag 4 maart om 16u15 zijn wij gastspreker bij het Innovatiecentrum West-Vlaanderen tijdens een Inspiration@Dinner. Tijdens deze inspiratie sessie introduceren we jou in de wereld van VOORT. De VOORT innovatiemethode biedt een oplossing voor iedereen die nieuwe producten en diensten wil ontwikkelen. Het verbindt de dagelijkse ‘in the box’ management-praktijk effectief met ‘outside the box’ creativiteit. De aanpak bestaat uit een stappenplan waarmee je in twintig weken aantrekkelijke productideeën kunt ontwikkelen, uitwerken en -last but not least – geaccepteerd kunt krijgen door alle betrokkenen.

Wat komt aan bod? • uitdagingen en weerstanden rond innovatie • de 5 stappen van de VOORT methodiek • een praktijk case van de VOORT methodiek

Programma 16u15: ontvangst 16u30: start presentatie 17u45: vragen en dialoog 18u00: netwerkdinner

Locatie Innovatiecentrum West-Vlaanderen, Etienne Sabbelaan, 51, 8500 Kortrijk

Voor de Inspiration@Dinner wordt een bijdrage gevraagd van € 80 (excl. btw). De plaatsen voor deze sessie zijn beperkt, wees er dus snel bij!

Inschrijven doe je hier

InspirationSara Pieters