Op blote voeten door je winkel

op-blote-voeten-e1387462404115.jpg

Een inspirerende en buitengewone reis Als retailer weet je als geen ander dat de wereld constant in verandering is en morgen er heel anders zal uitzien dan vandaag. Om je te onderscheiden van de concurrentie en er tussenuit te springen in de massa, of gewoon om het hoofd boven water te houden in tijden van crisis, moet je constant voelen waar je moet bijsturen. En dat doe je natuurlijk het beste op blote voeten. Want op blote voeten voel je beter waar je stapt en welke stappen je zet!

Wil jij als retailer ook vernieuwend, creatief en innovatief aan de slag gaan. Download dan gratis het praktische handboek "Op blote voeten door je winkel". Doe het snel en steun hiermee Music for Life. Voor elke download doneer ik 25cent aan Eyes for the world.

InspirationSara Pieters