Boekpresentatie: The Innovation Expedition

innovation-expedition-e1368478163253.jpg

Innovatie is voor elke organisatie van belang. Echter 80% van alle innovatieve projecten komen nooit op de markt. The Innovation Expedition (het nieuwe boek van Gijs van Wulfen) is geschreven om u te inspireren en om met praktische tools de start van uw innovatietraject vorm te geven. De verhalen van grote ontdekkingsreizigers zoals Columbus, Hillary en Neil Armstrong laten u zien hoe zij onverwachte tegenslagen overwonnen en zullen u zo inspireren. Het boek is gebaseerd op de VOORT innovatie methode. VOORT is een op de klant georiënteerde innovatie methode om kleine business cases te creëren met interne, multidisciplinaire teams om zo te komen tot innovatieve producten, diensten en business modellen. Deze sessie geeft u inzicht in waarschijnlijk de beste methode om te komen tot effectieve en succesvolle hoogwaardige innovatie.

Aan het eind van de bijeenkomst ontvangt u een gesigneerd exemplaar van het boek. Hierdoor kunt u later ook geïnspireerd worden door de visuele tools, ontdekkingsverhalen, quotes, kaarten, voorbeelden, checklists, formats en innovatie kaarten om zo succesvol te kunnen starten met innovatie in uw organisatie.

De boekpresentatie wordt gehouden op 17 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Hotel Merlinde in Breda.

Kosten: € 35 excl. BTW, incl. getekend exemplaar van het boek.

registratie: klik hier

InspirationSara Pieters