Maak kennis met de VOORT Innovatiemethode

“We moeten innoveren” is actueler dan ooit. Juist nu leeft het besef dat een organisatie zich moet onderscheiden met aansprekende producten en diensten. Maar hoe innovatie in de praktijk het beste vormgegeven kan worden, blijft een lastig vraagstuk. Al te vaak stranden mooie ideeën op de weerbarstige realiteit. En is het een moeizaam proces iedereen op één lijn te krijgen. Op donderdag 17 oktober kan je kennis maken met de VOORT innovatiemethode, maar vooral een vliegende start maken met innovatie in jouw bedrijf. Tijdens deze workshop gaan we immers samen aan de slag en stellen we een innovatieopdracht op voor jouw organisatie: hét begin van elk goed innovatie traject.

over de VOORT innovatiemethode De VOORT innovatiemethode biedt een oplossing voor iedereen die nieuwe producten en diensten wil ontwikkelen. Het verbindt de dagelijkse ‘in the box’ management-praktijk effectief met ‘outside the box’ creativiteit. De aanpak bestaat uit een stappenplan waarmee je in twintig weken aantrekkelijke productideeën kunt ontwikkelen, uitwerken en geaccepteerd kunt krijgen door alle betrokkenen. De VOORT innovatiemethode wordt gebruikt door grote en kleine organisaties. In profit en non-profit sectoren. Om snel en effectief nieuwe producten, diensten, markten en/of business modellen te ontdekken. Met heel veel enthousiaste reacties.

op de agenda 12.00 Ontvangst met hapje & drankje 13.00 Keynote “The Innovation Expedition”, Gijs van Wulfen – grondlegger van de VOORT innovatie methode 13.45 Introductie workshop: De 6-W’s van een innovatieopdracht 14.00 Aan de slag: Het opstellen van een innovatieopdracht voor jouw bedrijf. (deel 1) 15.00 Pauze 15.30 Aan de slag: Het opstellen van een innovatieopdracht voor jouw bedrijf. (deel 2) 16.30 Presentatie innovatieopdracht aan de anderen 17.00 Afsluiting met borrel

jouw voordeel Maak kennis met een praktische innovatiemethode. Krijg concrete handvatten om effectief zelf jouw innovatie proces te starten. Vertrek met een concrete innovatieopdracht voor jouw eigen organisatie.

voor wie Voor het samenstellen van de innovatieopdracht voor jouw eigen bedrijf is het aangeraden dat je aanwezig bent met 1 of 2 van jouw collega’s, die samen met jou hieraan kunnen werken.

praktisch waar: Breda wanneer: donderdag 17 oktober 2013 van 12.00 – 17.00 gastheer en gastvrouw: Gijs Van Wulfen, John van Hal en Sara Pieters prijs: € 50 (excl. BTW), inclusief gesigneerd VOORT boek registratie: klik hier Omdat we tijdens deze workshop zeer intensief met u aan de slag gaan, is het aantal plaatsjes beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap.

InspirationSara Pieters