World Creativity and Innovation Week: gratis workshops

cadeau2-e1362990836289.jpg

De Kerst en Nieuwjaarscadeaus vielen in de smaak, de solden zijn weer achter de rug en de Valentijngeschenkjes zijn al lang uitgepakt. Tijd dus voor de echte cadeaus. Waarom? Omdat cadeautjes uitdelen altijd leuk is. En omdat de World Creativity and Innovation Week eraan komt. De week van 15-21 april, staat wereldwijd in het teken van creativiteit en innovatie (World Creativity and Innovation Week). Dit jaar willen wij dat samen met jou vieren. Daarom geven we gratis Innovatie Inspiratie Sessies weg.

Wat mag je verwachten? • Een interactieve power-workshop rond de 5 basis elementen van een innovatieve organisatiecultuur en de 5 stappen om dit te realiseren. • Een inspirerend verhaal hoe je als organisatie of team op een krachtige manier eigen innovatieve producten en diensten kan bedenken met de VOORT innovatiemethode?

Voor wie? De workshop is bedoeld voor jou en jouw collega's (directeuren, commercieel directeuren, managers, innovatieprojectleiders en iedereen met een portie interesse in innovatie en creativiteit).

Wanneer en waar? Elke sessie duurt precies 1u en gaat door in de week van 15 - 21 april bij jouw bedrijf of organisatie. Je bepaalt zelf de datum en het uur. Je kiest dus zelf of je gaat voor een ontbijt-, lunch-, afternoon- of avondsessie (of waarom niet een nachtsessie?).

Wat is jouw investering? Niks, nada, noegabollen.

Interesse? Mail: sara@redzezel.com of bel: 0479 86 50 17